Middag med grizzly och summering av senhöstens fröjder

Början av december var förvånande nog regnbågsfägat mer än vad jag trodde. -det som jag helst vill komma ihåg var en oväntad middag med lille Grizzly ... vi skulle egentligen bara fikat ... men så kom vi på att man kan ju äta en Mellanrätt på Torget ... och det gjorde vi och hade mycket trevligt.

Skulle även ut o fikat med Pingvinen, o det blev till slut middag på Pigalle ... inte helt fel det heller men någonstans även en sorts frustration ... nej nej inget 6 på g inte ens kanske ... och det var ju ok ... men, på något sätt ... då ... när vi var trötta efter fika + middag började partylivet på Pigalle komma igång ... 23.45 för den som undrar ...

Resten av december har varit väääldigt fattig på regnbåge ... Piggsvinet skulle ha dykt upp men det gjorde han inte men så brukar han göra så det är inget nytt ... jag borde lärt mej. (Är detta något gaytypiskt? "vi ses imorgon jag ringer efter 18 ..." och sedan ett sms "öhhh jag typ hinner inte ...")

PS Kära dagbok... jag har fått en brevvän. Han är fransman och han är sambo med en kille redan. Men han är min brev-vän!