Jag outades den dag jag föddes

Giraffen berättar:

"Samma dag som jag föddes förstod mina föräldrar. Under hela min uppväxt försökte de verkligen ofta, i ord och handling på alla sätt låtsas som om de inte visste. Men ändå - de förstod. Det var på den tiden som man inte "skulle linda sina barn i bomull" och nej - det gjorde de inte heller. Kanske var det bra, kanske inte ... men är förståelse är bomull?

Det blev en vända till sjukhuset, det blev flera ... det blev många. Några av dem räddade mitt liv. Andra var helt onödiga. Det var ändå väldigt tydligt - jag var handikappad. "jamen det finns ju hjälpmedel..." säger folk. Ja men inte för mina föräldrars själar - eller för min - svarar jag - om jag orkar.  "

Men vad har nu Giraffen att göra med HBT undrar någon. Allt, säger jag.

Och ja - Giraffen blev så småningom också en HBT-kille - men - det är faktiskt en annan historia.

Sexekvationer

Tjuren berättar:

Gayvärlden är egetnligen inte så konstig

Sex och lögner går bra ihop. Man ljuger om vem man varit med och vem man inte varit med, man ljuger om vad man hört och sett. Store Hunk alltid varit oskuld. Lilla tvättbjörnen har röjt runt varenda helg, Säger dom iallafall.  Vet man bara det så blir lögnerna inte så stora och farliga.

Vänskap och sex går inte ihop. Man har inte sex med en kompis. Undantagen finns - men har du blivit kompis med någon så är det händerna på täcket som gäller.

Sex och vänskap går egentligen inte heller ihop. Man blir inte kompis med den man knullat. Eller jo ... kanske ... ibland ... fast det är ovanligt. Det är inte i sängen du hittar så många vänner i gayvärlden.

Sex och rutiner har en sorts hatkärlek till varandra. Rutinsex vill man ibland ha ... men det kan också vara dödande för ... allt.