Horkillen och kandelabermadonnan

Det här är lite komplicerat. Jag känner Svanen. Han är jättetrevlig, inte så himla snygg men helt fokuserad. Man får alltid veta var dom bästa liggen finns, hur det känns att ligga under och över. Svanen vill inte att du ska tvivla, har han fått saliv i ändtarmen - du får veta det, och kukars längd storlek vikt och ursprung kan han allt om. Kunde han legat med en val skulle han ha gjort det - och berättat för dej efteråt.

Gladan är inte riktigt så ... det finns kanske ett sexliv ... men det får man liksom aldrig veta. Det är mycket resor, mycket Bukowskifynd och lammullströjor. Ibland finns det en man bakom allt detta men hur han kom dit eller vart han försvann ... får man aldrig veta. Gladan är naturligtvis uppdaterad på det senaste på gayscenen vare sig det är HIV-mässa eller bojkott av Ryssland.

Jag tycker om bägge två.

Men jag kan inte träffa dom samtidigt. Svanen skulle skrämma slag på Gladan med sina detaljerade berättelser om samlagsställningar (bakifrån nerifrån uppifrån?) Svanen i sin tur skulle bli jättestörd och uttråkad på Gladans berättelse om den senaste Oscar-filmen där två män kanske kysstes lite - i motljus

Ja så är det, jag måste smyga med min vänskap.

Men så är det i gaystockholm just nu - Gladorna kan inte träffa Svanarna och det är ett problem. För alla.

Intge ens för heterosexuella är vi trobara om vi bara snackar bukowskis och om rött är rätt färg i år, eller bara snackar om hur man suger bäst - från sidan eller uppåt. Just nu vågar - ingen.
.