I Grannlandet

I grannlandet Fruktlandet finns äpplet och plommonet. De är söta, var och en på sitt sätt. De har nu bestämt sig för att flytta ihop. Det borde gå bra, tycker man. Fast jag vet inte jag. Plommonet anser att det ska få lite extra uppmärksamhet, just för att det är ett plommon. Äpplet anser att det har rätt till lite mer sex, för att det ska äpplen ha. Är det här nåogt dom säjer till varandra? Nej jag tror inte det. Bägge frukterna tycker att det borde den andra ju bara förstå. 

Hur är det nu då? Just nu när dom är ganska nya med varandra, fungerar detta faktiskt perfekt ... sex, uppmärksamhet och omtanke finns med överallt där dom är tillsamans. Men sen ...? Kanske tur att man inte bor i Grannlandet.

Det listiga folket

Väduren är en glad krabat. Inte så ung ... inte så gammal heller. Han är väldigt snäll och go' men funkar inte på ett discogolv ... så vi sätter oss ner bakom ett glas vin och snackar.
-PV alltså pojkvän? Finns det? Nej ... men man är ju på listan...
...
Först är det Älgen som vill ses varje onsdag om han är i stan. Älgen är bussig och berättar allt och sexet blir lugnt och trivsamt. Och så är det Renen som hör av sig ibland ... men man kan inte ringa honom Han är lite hemlig av sig. Har fru och barn tror jag. . Det är synd för han ,,, tja ,.,, det händer något där. Så är det ju också Hjorten som man ALLTID kan ringa, men jag vågar inte ringa för ofta ... han kanske tröttnar.

Älgen ska förresten flytta tillbaks till Grekland där han är född, så det kommer bli lugnare.

Sakta mycket sakta börjar det gå upp för mej att livet för många inte helt unga män i HBT-Sverige kan se ut såhär. Man ses och skils och ses och skils - parallellt - eller heter det seriellt? Ingen eller väldgit lite svartsjuka, ingen kärlek, en hel del sex och mycket kompisskap. Man skulle kunna ha massor med åsikter - eller inte ...

Jag väljer att bjuda Väduren på ett glas vin och drar mej sedan hemåt några tankar rikare.