Tänder du på mej?

Kaninen är en mysig kille att umgås med. Han är genomhetero men tycker det är helt ok med alla sorter omkring sej. Det är sällan sorgligt att gå ut o äta o dricka med honom ... man kan skoja om allt o alla ... men ... han som många har ett hangup

"Vilken tur att du inte tänder på mej!" Säger han en sen kväll.

SHIT Vad vet han om det? Han är ju jättesnygg och attraktiv. Klart man har fantasier. Men det som många inte förstår är att det är ett stort steg emellan fantasier och verklighet. Ingen tvättar sina mysiga ylletröjor i 90 grader och ingen vill egentligen ha sex med kompisen.

Jamen skulle du inte vilja ...?

Nej ... för det första ... han är hetero ... det skulle troligtvis vara plågsamt för honom ....

För det andra ,... hans flickvän kanske inte skulle tycka det var så kul ...

Jahaja, men om han är lite lite smygbi och dessutom har en väääldsigt förstående flickvän ...

Fortfarande nej.

Den relation vi har ... risken är stor att den skulle bli något annat ...

Antingen skulle han eller jag ... eller båda ... skämmas lite över att vi hamande i säng ... det skulle inte vara lika lätt att gå ut på stan, resa tillsammans eller sova över hos varandra ... antingen skulle han eller jag, eller båda ... undra "måste jag göra dethär igen?" "Blir han besviken nu?" "Blir jag besviken nu?"

Jag inser att Kaninen lika gärna skulle kunna varit gay men så gott som alla problem skulle vara kvar ... vänta nu var det någon som sa något om fina flickor ...?

Jag inser också att Kaninen och jag just är bara Kaninen och jag två ganska mesiga svenskar i ett hav av människor och åsikter och sätt att vara. Det finns säkert andra som ...

Jag vill inte att Kaninens och mitt sätt att vara ska få vara det enda sättet att vara, men jag misstänker att så ser det förmoldigen ut i de flesta kompisrelationer mellan hetero och homo.

Vart vill jag komma?

Jag tror inte man ska vara rädd för att ha kompisar som är hs bi eller hetero. De flesta klarar det. Jag önskar att det vore fler.

Jag tror inte man ska vara rädd för sin egen fantasi - de flesta fattar att det är just det ... fantasi. Sen behöver man ju inte informera alla om vad man tänker, utan se till att man får hälsosam sex och fantasi på annat håll. Jag önskar att det funnes fler sim är så trygga i sina egna fantasier att dom också tillåter andra att ha ... fantasier.

PS Ja ja detdär med fina flickor det tar vi en annan gång ... 
 


.   

  

Tidningen QX ... igen

Tidskriftsmässigt är Sverige ett lilleputtland i gayvärlden. Det finns egentligen bara två tidskrifter KomUT som nuförtdien bara verkar komma ut sporadiskt ... och QX som är gratis och reklmafinansierad.

Det säger sig själv att man inte kan skriva vad som helst i en gratistidning som minsta 5-åring kan komma över gratis.

Självklart är det väldans mycket TV-serier, kalsongmärken och DVD-boxar som avhandlas, och så den obligatoriska genomgången av kändisar.

Men ändå... det finns annat ...

i senaste numret hittade jag ,,,

En artikel om en kvinna som säljer sex ibland och trivs med det

En artikel om två män som elver med en treje man.

och till slut

en krönika om hur elaka bögar kan vara mot varandra ...

... me likes!