PARhörnan - Säte men inte säng

Det är roligt att träffa killar som varit ihop flera år. En del är neurotiskt oroliga för att någon sorts vänskap ska skapas bortom tvåsamheten. Andra är glatt avkopplade och flyter avstressat omkring tillsammans eller var för sig. Förmodligen precis som i heterovärlden.

En vanlig par-sak är att man har Projekt tillsammans ... Man reswer, bygger hus eller köper hund eller ... Tvångsmässigt eller kul beror ju helt på ... Förmodligen också en sån sak som finns i heterovärlden fast man inte tänker på den där.

En sorglig sak jag träffat på hos alldeles för många män är att de säger helt ärligt att de bor ihop delar ljuvt och lett mat och räkningar, de är otrolgit djupa och goda vänner, men de har ingen sex ihop längre.

Som singel undrar man ... varför? Andra bloggar om:
, , ,

Det Hemliga och det Avvikande

De som berättar om sitt HBT-liv verkar oftast ha snöat in på ett eller annat spår. Snö är vackert så ajg tänker bara försitigt peta på dem ...

Det Avvikande

Som HBT är man en subgrupp i samhället ... på gott och ont så har man klivit av spåret som medel-Svensson följer. Det är svårt - för man måste tänka ... det är lätt för man får själv välja hur man vill leva - till en visst gräns. Ingen utgår från att man vill hinka starköl gå på fotboll eller gå på tjejkvällar med Stenmarck. Jodå man måste ibland försvara det. Inte alltid så lätt ... men tja det finns där.

Det Hemliga

Att kliva över floden och bli HBTQ betyder också att man måste lära sig nya koder och att man börjar förstå mycket gester tecken åtbörder och signaler som man inte förstod tidigare. Under ens fötter ritas stadskartan om "dit kan man gå o på onsdagar, dit kan man gå på lördagar". Även Europakartan ritas om ... dit åker dom som ... men inte dom ... Litteratur skrivna av HBT-författare får en annan dimension - läs om Trollvinter den som vill! Man riskerar också att stöta sig något fruktansv'ärt och göra mega-fel innan man lärt sig de 2000 vanligaste koderna ... men sånt är ju också lite spännande.



Vem känner Sebastian Lind?

Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta herr Sebastian Lind

Anm. Sebastian Lind är bara ett påhittat namn ... det skulle funka lika bra med Måns Lind, Omar Lind osv det är bara lite svårtare att sjunga

 

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas
och fullmånen lyser som var den av glas.
Där dansar Fredrik Åkare kind emot kind
med lilla herr Sebastian Lind.

Han dansar och blundar så nära intill,
han följer i dansen precis vart han vill.
Han för och han följer så lätt som en vind.
Men säg, varför rodnar Sebastian Lind?

Säg, var det för det Fredrik Åkare sa:
"Du doftar så gott och du dansar så bra.
Din midja är smal och bröstet är fast.
Vad du är vacker, Sebastian Lind."

Men dansen tog slut och vart skulle de gå?
De bodde så nära varandra ändå.
Till slut kom de fram till Sebastians grind.
"Nu vill jag bli kysst", sa Sebastian Lind.

Vet hut, Fredrik Åkare, skäms gamla karl'n!
Sebastian Lind är ju bara ett barn.
Ren som en blomma, skygg som en hind.
Jag fyller snart sjutton, sa Sebastian Lind.

Och stjärnorna vandra och timmarna fly
och Fredrik är gammal men månen är ny.
Ja, Fredrik är gammal men kärlek är blind.
"Åh, kyss mig igen", sa Sebastian Lind.


Vet katten inte vad jag ska tro ...

Ett tag var jag bara trött på det ... hela systemet kloggas ju ner av "äldre som söker yngre"  och då handlar det inte om en diff på 2 år utan snarare 22 ...  Ja jo ... helt legalt osv ... detta handlar inte om pedofili i lagens mening.

Men så finns det ju dom ... den stora gruppen äldre och faktiskt en liten grupp yngre som verkligen letar efter varandra ... en del med noll koll på ... tja ... världen, livet ... men andra med ganska hyfsad pejl ...

Jag tror att detta får vi leva med precis som man på heterosidan ser en massa gamla män som söker unga kvinnor ... med mer eller mindre framgång.

Men visst hajar man till

 

 

 




Post Pride - Bögjävlarna rockar

Cirkus Pride har dragit förbi.  En del blev säkert lyckligare men andra stod utanför ...  t ex jag. Ja ja ja något år ska jag ... men inte i år. Det är en helt annan sak att gå på Pride i en främmande stad än i den stad där man är född ... man vet inte vilken osv osv Sedan är det ju väldigt kul med något som drar igång o sen ... försvinner ... som en vattenfestival .... mmm en del locals kanske fattar. 

En av de roligste sakerna på sensommaren är en bok som heter "
Bögjävlar" ... man håller absolut inte med om allt - man morrar o fnissar om vartannat - men man har kul!!

Läs läs läs