Hackordning

DET VAR EN ÖVERRASKNING som ingen hintat om, men precis som i vilken fritt strövande djurflock som helst finns det en hackordning i gayvärlden. Hackordningen styr vem du får prata med vem du får titta på och vem som kommer att snacka skit om dej sen, den styr t om vilka samlagställningar man förväntas ha, om man inte har mer i huvudet.

Vad är det då som räknas? ... Ja det är völ som på vilken skolgård som helst
Utseende, ålder, pengar.... den heliga triaden. Under utseende finns det en speciell undergrupp för ... ja håll i er ... snoppstorlek. Man behöver inte många sekunders tankemöda för att inse att en stor snopp kanske ser bra ut men kan vara typ bökig att baxa runt ... hm ... i vissa lägen ... men nej .... snoppstorlek rules.

Men vad händer om Klasse(30) , den glade kusinen från landet kliver in och säger till Fula Fredrik (40+, liten snopp) ... jag tycker om just dej ...då får ju Fula Fredrik frispel och tänker ... "är han typ desperat? Vill han bara leka med mej? Han måste ju var full? "

Fula Fredrik kan t om gå ett steg längre. och tänka "Klasse är ung ... inte mer än rätt att han får kapitalisera på sitt vackra leeende, sna snygga kostymer och snoppen hans då som råkar vara typ xl".

Vad händer? Både Fredrik och Klasse måste vara jättestarka för att det ska bli något. De måste stå emot alla bilder och idéer. Råkar det vara Fredrik som har mest pengar så blir han en ful gubbsjuk slemmpropp, har Klasse med sitt snygg utseende också pengarna ... ja då är det helt enkelt något fel på Klasse.

Kärlek? Glöm det.

Bitter? Nja snarare sorgsen. T om inom heterovärlden ahr man kommit längre ibland.


Kommentarer
Postat av: Jim

Haha de där är såååå sant alltså! XD
Alla är så utseendefrixerade nu för tiden så mam blir juh shockad typ om någon säger sådär ;P

2007-03-16 @ 19:47:21
Postat av: Anders

Men det kanske inte är så konstigt att vi inte kommit längre. På tjugo år har i gått från toalettrunkande och parkraggande till "radhus" liv.

Mvh
Anders

2007-03-17 @ 09:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback