Prinsen på Jollen

Det finns en del ställen där man bara SKA ha varit ... ställen som skaffat sig ett Rykte som speciellt spännade roliga elelr märkliga. Studio 54, Le chien qui fume, Taganka osv osv För oss HBT kommer säkert Jollen dvs Patricia att bli ett sådant ställe som man pratar om. Som alltid skulle man velat komma dit för 10 år sedan eller mer ... men tja ... man tager vad man haver och nu hade jag en klok man ... Katten .... som föreslog en söndag i februari.

Det börjar bra ... medan resten av Stockholm går in i regntungt, lite moddigt sluta-helgen -mood ... så börjar en klocka framåt sen eftermiddag ticka ... "jag ska uuuut ... snaaart"

Motstår en impuls att göra entré per taxi utan kommer snällt och förståndigt med blåbuss 2. Kliver in o ber genast ombedd att fylla i någon sorts klubbformulär. Jahaja. Sedan in o leta Mr Katt ... inte lätt om man inte har nattsyn ... hittar honom glatt jamande i ett hörn. Bord? Nja vi stod på väntelistan. Andra sittningen. Vi hann med ett glas over huvudet på några glada hunkar som hinkade drinkar. (Jaja Babasan VAR där...)

Menyn var dyr och fin, Bredvid oss ett stort sällskap med herrar som verkar hämtade från Frithiof Nilsson Piratens böcker , plus en ung blond snygg tjej. Var dom här för hennes skulle eller tvärtom ... mycket man aldrig får veta.

Maten var god fin och dyr. Kanske inget för den som vill gå hit varje vecka? Satt det en etikett "turist" bakom mitt vänstra öra?

Då allt var uppätet vidtog vandring och beundran av lokalerna och deras invånare. Dansen hade inte kommit igång (dom börjar sent) men någon hade redan fipplat med volymen SÅ MAN MÅSTE SKRIKA. Som vilken knatte som helst i universum så tror prinsen "att det blir bara roligare ju mer klockan är" ... eller inte ... för oss vanliga dödliga var det ju en dag imorogn också om man inte ska genomleva den som en pumpa ...

... så 23.45 tycker vi att nu har Jollen fått en chans ... .

blir kanske fler






Andra bloggar om:
, , ,

Kommentarer
Postat av: AJ

" Jollen " var roligare förr men kanske en annan var det också ?

Postat av: Daniel

Ja tanken har berört mej med är därför inte så hård med mina omdömen ... monument och ikoner kan vara svåra att besöka och än värre *ehm* om man själv blivit ett monument ...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback