Dejtandets svåra konst

Det bara är så ... många dejter funkar inte så bra ... eller rättare sagt man pratar och fikar eller äter med god aptit men när dejten är över går var och en till sitt och glömmer han som satt mittemot. Det är något man lär sig efter ett tag ... att så kan det bli. alla männiksor mappar inte mot varandra och ibland infinner sig vare sig lust eller kärlek. en del vill skylla ifrån sig "han var ful" "han var tråkig" ... när man borde säga "vi hittade inte varandras våglängder"

Så kan det iallfall bli, och efter ett tag lär man sig att det är något man får stå ut med då man dejtar. Man förbereder sig med lite noggrannhet iallfall, tycker det är lite motigt sista timmen innan ... o så sjunkar allt ihop som en sufflé i en vindtunnel ... man lär sig stå ut med det också.

Så kommer den andra kategorin som är kanske ännu svårare ... man känner att det kanske hände något, ett meddelande gick kanske fram, man kommer kanske vidare ... men bara kanske ... man lämnar dejten som en halvöppen dörr, men bara halvöppen ...

Ljuvligt skulle någon säga ... men lika svårt för det säger jag ,...

Fler kategorier?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback